Palvelut

Lääkeneuvonta, reseptien uusiminen ja muut monipuoliset palvelut

Aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi Littoisten Apteekissa. 

Lääkkeet ja lääkeneuvonta. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua kaikissa lääkeasioissa. Lääkkeiden sopivuus, turvallinen ottaminen, säilytys, Kela-korvaus ja muut askarruttavat asiat selviävät meillä. Kattavasta lääkevalikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopivat tuotteet. 

Reseptien uusiminen. Voimme tehdä sähköisen reseptisi uusintapyynnön puolestasi, maksutta. Voit tehdä reseptin uusimispyynnön myös itse omakanta.fi-palvelussa tai ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaasi. 

Toisen puolesta asiointi. Meillä voit asioida toisen henkilön puolesta. Tällöin tarvitset henkilön Kela-kortin, potilasohjeen, tulostetun yhteenvedon tai valtakirjan, joka tehdään suomi.fi-palvelussa. Jos sinulla on valtakirja, sen lisäksi riittää, että todistat oman henkilöllisyytesi. 

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu. Palvelu on erinomainen henkilöille, joilla on jatkuva lääkitys ja käytössä useita lääkkeitä. Koneellinen annosjakelu pakkaa aina kahden viikon lääkkeet kerta-annospusseihin, joiden avulla lääkkeiden ottaminen hoituu oikeaan aikaan. 

Lääkejätteiden vastaanotto. Meille voit palauttaa myös maksutta vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet, samoin ruiskut, neulat ja elohopeaa sisältävät kuumemittarit. 

Mitä tahansa kysyttävää palveluistamme sinulla ikinä onkaan, tule käymään tai soita!

Ota yhteyttä

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Olemme mukana helppokäyttöisessä Lääkehaku-palvelussa, jonka avulla voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen paitsi meillä myös muussa apteekissa. Palvelu kertoo saatavuuden lisäksi mm. lääkkeen vaihtokelpoisuuden. 

Tutustu Lääkehakuun ›

Seuraa meitä somessa!

 

Sijainti Soita